SERVIS BORKOVIĆ

U našem servisu vršimo:

Popravke motora: svi mehanički radovi neophodni za dovođenje motora vaših vozila u ispravno stanje, od podešavanje zazora ventila do generalnih opravki ili zamena motora. Korišćenjem najmodernije dijagnostičke opreme možemo da otkrijemo probleme i na najsavremenijim sistemima upravljanja motorima.

Popravke kočnica: na svim tipovima kočionih sistema, uključujući probleme sa ABS-om, hidrauličkim sistemima i elektronskoj parking kočnici

Popravke sistema prenosa: kvačilo je deo od velike važnosti na savremenim vozilima koji se vremenom troši, većina modernih dizel vozila danas ima i dvomaseni zamajac (DMF) koji takođe posle određenog broja pređenih kilometara zahteva zamenu 

Popravke elektrike i elektronike: današnja vozila se prave sa više elektronskih komponenata na sebi nego ikada ranije, što dovodi do povećanog broja potencijalnih problema. U mogućnosti smo da detektujemo i otklonimo veliki broj problema od neispravnih podizača motora do kompletnih sistema upravljanja ubrizgavanjem u motorima. Takođe rešavamo probleme koji su vezani za sisteme koji obezbeđuju sigurnost putnika u vozilu uključujući vazdušne jastuke (SRS Airbags), predzatezače pojaseva, sisteme protiv blokiranja kočnica (ABS), kontrolu proklizavanja (TCS), sisteme za stabilnost vozila (ESP) kao i sisteme za klimatizaciju (A/C).

Popravke na ogibljenju: francuska vozila su poznata kao etalon udobnosti a naročito je Citroën prepoznatljiv po inovativnom hidropneumatskom ogibljenju koje se koristi već decenijama kod vozila ovog proizvođača i čija kompleksnost zahteva dobro poznavanje i iskustvo kako bi se održavalo u ispravnom stanju. U mogućnosti smo da vam obezbedimo kako zamenu tzv. "bombi", tako i hidrauličnih pumpi i ostalih delova sistema ogibljenja.

Popravke menjača: od manuelnih preko poluautomatskih do potpuno automatskih menjača svih generacija

Popravke na sistemu za klimatizaciju: provera funkcionisanja sistema i dopuna sistema za klimatizaciju freonom. 

Popravke na izduvnom sistemu: zamena svih delova izduvnih sistema uključujući katalizatore i filtere za čestice (DPF) za koje nudimo mogućnosti čišćenja ili kompletnog mehaničkog i softverskog izbacivanja iz izduvnog sistema. 

Usluge
car repair_1
car repair_2
klima